Mandy Kool.

OVER MIJ

 

Hi! Ik ben Mandy Kool en ik help interieurprofessionals meer uit hun business te halen. Dat is mijn missie kort en bondig. Na de middelbare school wist ik meteen dat ik iets met interieur wilde doen. Wellicht komt dat door mijn moeder die met liefde (samen met mij) 1x per jaar mijn kamer veranderde, haha! Ik heb eerst een MBO opleiding in Amsterdam gevolgd en ben daarna voor 3 jaar naar België vertrokken om een HBO opleiding te doen als interieurontwerper. Na het afronden van mijn opleidingen heb ik voor verschillende bedrijven mogen werken en zelfstandige opdrachten gedaan. Mijn ervaring loopt uiteen van restaurant tot kantoorpand en van woonhuis tot museumtentoonstelling. Tijdens mijn laatste functie gaf ik 5 jaar lang leiding aan een team van 12 interieurontwerpers en stylisten. Tijdens het coachen merkte ik dat ze vooral begeleiding nodig hadden op commercieel gebied. Zo begon het idee voor House of Interior Business.

 

Door mijn ervaringen ben ik erachter gekomen dat interieurontwerpers en stylisten het moeilijk vinden om hun prijzen te bepalen, de juiste verwachtingen bij de klant te wekken en de volgende stap met hun bedrijf te zetten. Dit waakte een vlammetje in mij aan die steeds meer begon te branden, want ik kan helpen! 

 

Naast dat ik werken echt heel leuk vind ben ik gek op reizen. Niet voor niets was mijn eerste stap op sociale media als ‘travellinginteriordesigner’. In 2015 heb ik 9 maanden door Azië gereisd en daarna pakte ik elke mogelijkheid aan om de backpack uit de kast te halen. Ik geniet van het ontdekken van nieuwe culturen, eten dat ik niet ken en de vrijheid die je voelt als je alleen met je tas op reis bent. Daarom heb ik vanaf het begin dit bedrijf flexibel opgezet zodat ik hopelijk ooit kan werken en reizen tegelijk!

 

Wil je mij beter leren kennen? Volg mij op instagram via @mandy.kool of boek hier een gratis kennismakingsgesprek!

”Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan”

– Pipi Langkous

Travel the world and be happy

Landen met culturen anders dan in Europa trekken mij het meest

 Verder:

– Ben ik een ochtendmens

– Loop ik het liefst op blote voeten

– Ben ik gek op koken, vooral Mexicaans!

– Kan ik direct overkomen, maar ik bedoel het goed 🙂

– Zou ik willen dat ik goed kan zingen, maar kan dat totaal niet

 

Let’s connect!

Mail

hey@houseofinteriorbusiness.nl