1-op-1 coaching

wordt net zo goed in ondernemen als in ontwerpen!

Je weet dat er meer zit in je bedrijf…  

Je bent een getalenteerde interieurontwerper en je hebt al gelukkige klanten mogen helpen. Toch loopt het in je bedrijf niet zoals je zou willen. Je hebt het idee dat je alleen maar kan hollen of stilstaan. Op ondernemersgebied voel je je onzeker. Ging dit je maar net zo goed af als het ontwerpen van interieurs…

 Hoe fijn zou het zijn als er iemand naast je staat. Iemand die weet hoe de interieurbranche werkt, die je aanmoedigt en af en toe een schop onder je kont geeft?

Je hoeft het niet alleen te doen!

In dit coachingtraject ben ik je cheerleader, mentor en vraagbaak. Doordat we het traject vormgeven naar jouw behoeftes, kansen en doelen ben jij in staat alles eruit te halen. We werken minimaal 4 maanden samen (maar verlengen is mogelijk). We spreken elkaar online via zoom en daarnaast hebben we onbeperkt app-contact. Met de werkboeken kan je zelf aan de slag tussen onze sessies door. In deze periode ben ik jouw vraagbaak, cheerleader en die schop onder je kont.

Ik kan niet wachten om samen aan de slag te gaan! 

Dit 1-op-1 traject is niet voor iedereen. 

 

Ik heb maar beperkt plek en help alleen interieurontwerpers die al een lopend bedrijf hebben. Weet jij hoe je klanten het liefst helpt en heb je al mooie projecten gedaan? Maar je weet niet hoe je naar dat volgende level gaat met je bedrijf? Dan is dit traject voor jou!

Het belangrijkste is dat we een klik hebben zodat ik zeker weet dat ik je kan helpen. Daarom maken we altijd (vrijblijvend) kennis. 

 

Ben jij starter en wil je samenwerken? Leuk! Check hier het andere traject.

 

Herken jij dit?

  • Je hebt een bedrijf dat oké loopt, maar je weet dat er meer in zit.
  • Je hebt verschillende interieurprojecten gedaan en weet hoe het in zijn werk gaat.
  • Je werkt fijn als interieurontwerper maar je hebt het idee dat je maar ‘wat doet’ op ondernemersgebied.  
  • Je ziet andere ontwerpers de mooiste projecten doen, maar haalt deze zelf niet binnen.
  • Het is hollen of stilstaan. De ene periode heb je geen aanvragen, de andere moet je 60 uur per week werken om alles bij te houden.
  • Je vindt het lastig om je werk en privé in balans te krijgen.
  • Je bent op zoek naar een groter netwerk maar hebt geen tijd om deze op te bouwen.
  • Je werkt in je bedrijf, maar eigenlijk nooit AAN je bedrijf.
  • Je bent toe aan de volgende stap en snapt dat je daarvoor in jezelf moet investeren.
  • Je weet dat het tijd is om uit je comfortzone te kruipen, ook al voelt dat nog spannend.

Het all-in-traject!

 

Voor als je klaar bent met aanmodderen en er nu echt voor wilt gaan. Je weet dat in je comfortzone blijven je niet verder gaat helpen bij het opbouwen van je droombedrijf. Daarom is het tijd om die stap te nemen en te investeren in jezelf. Met mij langs de zijlijn!  

Wat andere interieurontwerpers zeggen:

Mandy voelde goed aan wat ik nodig had en was altijd oprecht en eerlijk. Ik heb ontzettend veel geleerd over ondernemen en over de interieurwereld. Samen hebben wij mijn aanbod samengesteld dat past bij mij en mijn klanten. Dit was super waardevol! Ik heb voor Mandy gekozen vanwege haar jarenlange ervaring in de interieurbranche. Ze liet mij zien waar kansen liggen en hoe ik die met beide handen kan aanpakken. Mandy is een topper!

Brenda Bekkers

Vibe interieurdesign

Voordat ik met Mandy ging samenwerken had ik geen duidelijke expertise en ontbrak het aan visie. Dit voelde zwevend aan en ik wist niet goed wat ik aan het doen was. Ook trok ik hierdoor minder klanten aan. Het was een leuk en leerzaam traject en soms best confronterend. Hierdoor heb ik in een korte tijd een snelle groei doorgemaakt. Persoonlijk, maar ook in mijn bedrijf. De combinatie tussen de modules en de persoonlijke 1 op 1 sessies waren erg fijn. Ik heb zo veel helderheid gekregen en er staat nu een bedrijf dat bij mij past. Dat gun ik alle interieurstylisten toe!

Isaura de Jong - Suikerman

Styling staat

Het coachingtraject

Dit traject passen we aan op jouw wensen en behoefte. In ons eerste gesprek geven we dit samen vorm en spreken we af wanneer we elkaar spreken, hoeveel contact jij fijn vindt, waar je grootste pijnpunten zitten en hoe ik jou kan helpen deze weg te nemen.

Wat gaan we ongeveer doen?

1. We hebben elke 2 à 3 weken een online coachingsessie. Net waar jouw wens ligt en wat er in die periode het beste uitkomt. We gaan aan de slag met jouw grootste struggles en ik help je met de juiste strategie en keuzes. We nemen je hele bedrijf onder de loep maar vergeten je eigen groei (als persoon en ondernemer) niet. We bespreken eigenlijk alles wat je wilt, my brain is yours!

2. Je krijgt verschillende werkboeken waarmee je (desgewenst) zelfstandig aan de slag kan. Denk aan thema’s als doelen stellen, je ideale klant bepalen, verdienmodellen, verkopen en timemanagment, 

3. In de coachingsperiode hebben we veel app-contact. Ik sta tijdens ons traject voor je klaar. Je kunt mij van maandag t/m vrijdag bereiken en ik zal zo snel mogelijk antwoord geven. Ik ben jouw cheerleader, mentor en geef je af en toe een (vriendelijke) schop onder je kont!

4. Je hebt een jaar toegang tot alle online cursussen van House of Interior Business. Hierdoor kun je ook na ons traject zelf aan de slag met de thema’s die jou aanspreken.

5. Ik help je (waar ik kan) met mijn netwerk. Ik werk ruim 10 jaar in de woonbranche dus mijn netwerk is groot. Ik ken veel merken, meubels en interieurprofessionals. Als jij bijvoorbeeld bedrijven zoekt waarmee je kan samenwerken is de kans groot dat ik je daarme kan helpen!

Stuur je mij binnenkort ook zo’n bericht?

Waarom kies je voor mij?

 

+10 jaar ervaring in de woonbranche.

groot netwerk en veel kennis.

+40 interieurontwerpers geholpen met hun business, ik weet dus ”wat anderen doen”. 

Ik doe dit niet naast ander werk. Mijn focus is 100% bij jou en de COMMERCIËLE kant van de interieurbranche. 

 

MINIMALE LOOPTIJD: 4 MAANDEN

DE INVESTERING IS

€ 499,-

PER MAAND

Dat droombedrijf is mogelijk, ook voor jou. Het ligt te wachten tot jij ‘all-in’ gaat. Geen excuses, angsten of belemmerende overtuigingen meer. Ga ervoor!

Wat levert jou dit op?

 

Concrete doelen en een plan hoe je deze gaat halen.

 

Je hebt een bedrijf dat 100% bij jou past waardoor je je onderscheidt, het ondernemen makkelijk gaat en je een heerlijke flow ervaart.

 

Hierdoor ontstaat er een duidelijke visie en helderheid. Zo fijn die rust in je hoofd!  

 

Je weet beter waar jouw kwaliteiten liggen en hoe je daar mensen mee kan helpen. Je voelt je niet meer te veel of onzeker waardoor je makkelijk klanten aantrekt. 

 

Je leert veel over de interieurbranche. Waar kansen liggen, hoe je samenwerkingen kan aangaan en hoe je slimmer kan werken. Je hoeft niet 60 uur aan te staan in drukke tijden, echt niet!

 

 Je doet je onderneming niet meer alleen. Je hebt een sparringspartner maar ook iemand die je af en toe een schop onder je kont geeft.

 

Je groeit als ondernemer, maar ook als persoon waardoor je je zelfverzekerd en actief voelt. Let’s go!   

 

Wat andere interieurontwerpers zeggen:

Ik had mijn bedrijf al aardig op orde, alleen stelde ik belangrijke volgende stappen uit. Die vond ik te spannend. Door Mandy als sparringspartner te hebben durfde ik deze stappen wel te maken. Ik weet nu dat ik er gewoon voor moet gaan! Vooral die stok achter de deur is erg fijn. Mandy is er enthousiast, weet waar ze het over heeft en geeft duidelijke informatie waar je direct wat aan hebt. Ik heb echt grote stappen gezet dankzij cheerleader Mandy!

Diane Klein

Klein ontwerpstudio

Een samenwerking met Mandy is perfect voor jou als je de zakelijke kant van je bedrijf lastig vindt. Je krijgt veel concrete tips die je direct toe kan passen en doordat Mandy de branche goed kent is ze op de hoogte van mogelijke afspraken met merken en leveranciers. Ze weet waar ze het over heeft en dat werkt fijn! Ik heb veel geleerd en weet nu beter wat erbij hoort om een goed lopend bedrijf te creëren. Mijn bedrijf is door onze samenwerking een stuk zakelijker geworden. Daarnaast waren onze gesprekken ook altijd plezierig en gezellig, ik raad een samenwerking dus zeker aan!

Agnes Verduin

Stylestek

Het ging goed met mijn bedrijf, maar ik wist niet hoe ik de volgende stap moest maken. Ik wist ergens dat het nog beter zou kunnen gaan. Doordat Mandy veel kennis en ervaring heeft bij interieurbedrijven en weet wat andere interieurontwerpers doen, liet zij mij inzien hoe ik mijn bedrijf naar het volgende niveau kon tillen. Mandy kijkt verder dan alleen je prijzen verhogen waardoor ik nu andere manier heb om geld te verdienen. Verder is Mandy vooral een erg leuk mens, en dat is ook heel belangrijk! 🙂

Danique Koldenhof

Met Danique

FAQ

Hoeveel coaching kan ik verwachten?

Eigenlijk, hoeveel je wilt. Het traject duurt minimaal 4 maanden zodat we echt de tijd hebben dingen aan te passen in je bedrijf.

We hebben elke 2 a 3 weken een online coachingsessie en daarnaast ben ik dagelijks te bereiken via whatsapp.

Ik zal je elke week vragen naar je doelen en hier en daar een schop onder je kont uitdelen. 🙂

Hoeveel tijd kost de coaching mij?

Elke 2 a 3 weken spreken we elkaar een uur via zoom. Daarnaast zal ik je opdrachten geven en opdragen om aan je bedrijf te werken. Reken er op dat je per week ongeveer een halve dag kwijt bent hieraan.

Haal ik gegarendeerd meer omzet?

Nee. Ik zou willen dat ik je een garantie kan geven maar dit is niet zo. Het ligt namelijk helemaal aan jouw inzet.

Wat ik je wel kan garanderen is dat je groeit als ondernemer en persoon en dat we een plan maken waardoor je meer omzet haalt.

En ik wil dat je slaagt en meer omzet haalt, we zullen daar dan ook alles voor doen!

Hoe ver moet je zijn met je bedrijf?

Dit traject is voor de interieurontwerper die al even bezig is met zijn/haar bedrijf.

Je hebt de eerste stappen in de woonbranche gemaakt, helpt klanten maar bent toe aan die volgende stap.

Ben jij nog je bedrijf aan het opzetten of nog niet begonnen? Kijk dan eens naar het ‘start before you’re ready’ traject!

Ik twijfel...

Elke investering in jezelf en je bedrijf is een stap. Daar mag je best over twijfelen. Maar je bent al even op deze pagina aan het lezen. Grote kans dat dit traject dus helemaal bij jou past! Soms moet je een stap wagen, en dat kan je nu doen!

In ons kennismakingsgesprek kan je alle vragen stellen en neem ik graag je laatste twijfels weg. Het belangrijkste is om te zien of we een klik hebben. Als die er is, is je twijfel nergens voor nodig!

Ben jij er klaar voor?

Laten we dan kennismaken! We gaan intensief samenwerken dus pas als we echt een klik hebben gaan we ervoor!