Voor interieurontwerpers

maak van jouw bedrijf een succes
Naar coaching aanbod

vandaag is de dag voor verandering

Gratis kennismaking

Wil jij meer succes met jouw Interior Business? 

Als interieurontwerper heb je al mooie opdrachten mogen doen en klanten blij gemaakt. Toch kriebelt het. Je weet dat er meer in zit, je nog meer klanten kan helpen of grotere projecten kan doen. Of misschien wil je wel van budget naar high-end projecten. Je hebt al eens geprobeerd deze stap te maken maar dit is niet gelukt. Ik weet zeker dat het met mijn hulp wel lukt! House of Interior Business helpt jouw interieurbedrijf naar het volgende level te tillen.

Ook jij kan dit!

Til je Interior Business naar het volgende level met het coaching traject.

Tijdens het coachingstraject pakken we verschillende onderwerpen aan die jouw bedrijf naar een volgend niveau tilt. We kijken naar je stijl en manier van ontwerpen, nemen je verdienmodellen onder de loep en bespreken je (money)mindset. Door middel van (digitale) coachingsgesprekken, oefeningen waar je zelfstandig mee aan de slag kunt en mijn begeleiding zal je grote stappen maken in je interieurbedrijf!  

En nu vooruit!

Ik kan jou helpen!

Door mijn ervaring met zelfstandige interieurprojecten in de zakelijke en particuliere markt en mijn werk bij verschillende interieurbedrijven (van ontwerpbureau tot woonwinkel en webshop) weet ik precies hoe je het beste klanten kan helpen en daar geld mee kan verdienen. Waarom ik een goede match ben?

  • Ik werk ruim 10 jaar in de woonbranche als interieurontwerper (zelfstandig en voor bedrijven)
  •  Ik heb 5 jaar ervaring in het coachen van interieurstylisten
  • Ik heb veel kennis van interieurontwerp, technische verlichting en materialen
  • Ik heb een uitgebreid netwerk in de woonbranche en een groot netwerk potentiële leveranciers of klanten (ook voor jou!)
  •  Ik zeg waar het op staat en ben duidelijk in mijn communicatie
  • Als je met mij in zee gaat sta ik altijd voor je klaar en beloof ik je dat het een succes wordt

let's go!

Welke onderwerpen pakken we aan?

Verdienmodellen 

Timemanagment

Doelen stellen

Jouw ideale klant (vinden)

Visie bepalen

Verkopen

Personal branding 

Deze ambiteuze interieurontwerpers gingen je voor:

Ik wilde graag hulp bij het lanceren van een nieuwe businesstak en Mandy heeft mij hier goed mee geholpen. Mijn verwachtingen zijn zeker waar gemaakt! Naast dat het coachingtraject plezierig is heeft het mij ook veel structuur en houvast gegeven. De stok achter de deur tijdens het traject was erg fijn.

Met Mandy samenwerken is een echt cadeau!

Britta von Wedel

Simply pure interior

Door de samenwerking met Mandy heb ik een bak frisse energie. Ze voegt onwijs veel waarde toe en daardoor voel ik mij echt geholpen.

Ik zie het salesgedeelte van mijn bedrijf nu een stuk positiever en heb ontdekt waar ik mijzelf in kan onderscheiden. Ik vond het een superfijn traject. Ik voel me nu veel zekerder over mezelf en over mijn bedrijf. En dat ik op ideeën kwam tijdens onze gesprekken vond ik echt super waardevol.

Ik beveel een samenwerking zeker aan!

Rebecca Scherpenisse

Scherp interieur

Ik wilde graag een sparringpartner en iemand die meekeek die verstand van zaken heeft. Dit is zeker gelukt en was heel prettig! Mandy voelt goed aan wat je op welk moment nodig hebt.

Ik heb nu meer kennis over de woonbranche, hoe je samenwerkingen aan kan gaan en over wat ik waarvoor kan vragen. Ook heb ik nu inkomsten uit mijn eigen bedrijf. Bedankt voor je hulp Mandy!

Chrissy van den Heuvel

Chrissy interiors

Mandy is een topper. Ik zocht iemand die mij een trap onder me kont kon geven. Mandy gaf mij veel meer dan dat. Mooie inzichten en tijdens het traject heb ik hele mooie stappen met mijn bedrijf kunnen maken.

Door de verschillende modules heb ik dingen aangepakt die ik zelf niet snel zou doen, en dat is fijn. Ook leverde dit mooie inzichten op. Ik zou een samenwerking zeker aanraden! Mandy is enthousiast en weet waar ze het over heeft. 

Lindy Helsdingen

Styling bureau knot

Mandy geeft duidelijke informatie waar je direct wat aan hebt. Na het coachingtraject trek ik beter mijn ideale klant aan en weet ik welke informatie ik moet delen op mijn website en sociale media.

Het is fijn dat in het coachingtraject de ruis wordt weggehaald en het duidelijk wordt waar je je op moet focussen om je bedrijf naar het volgende level te tillen. De coachingsessies waren in een fijn tempo waardoor je scherp en in een flow blijft.

Carine Kruit

Steck Studio

Ik had behoefte aan iemand die met mij meekeek naar mijn bedrijfsvoering. Ik heb speciaal voor Mandy gekozen omdat zij ervaring heeft in de branche. Dit communiceert prettig. Mandy laat je echt nadenken over waar je mee bezig bent en zet je flink aan het werk!

Ik heb nu helder waarin in mij onderscheid en heb mijn prijzen flink aangepast. Spannend maar ik deed te veel voor te weinig geld. Mandy heeft ruis weggenomen en ik vond het heerlijk om op deze manier te werken aan mijn bedrijf.

Annemiek Nijland

Plan van An

Investeer in jezelf

Wat levert het jou op?

Investeren in je bedrijf (en dus jezelf) kan eng zijn, want verdien je het bedrag wel weer terug? Ik verzeker je dat dit traject jou veel oplevert. Waarschijnlijk verdien je tijdens het traject jouw investering weer terug omdat je meer succes gaat hebben met je Interior Business. Ook pakken we deze dingen aan:

Zelfvertrouwen

We pakken je mindset aan waardoor je met meer zelfvertrouwen je klanten kan helpen.

verdienmodellen

We nemen je bedrijf onder de loop en kijken waar kansen liggen voor meer omzet.

Praktische kennis

Ik geef je tips mee over (bijvoorbeeld)  technische verlichting, ergonomie en materiaaleigenschappen.

Nieuwe klanten

Samen zetten we een visie uit waardoor klanten je makkelijker en sneller weten te vinden.

Dit is je kans!

Focus je op de dingen die je leuk vindt!

Als jij je het liefste focust op het maken van interieurplannen, creatief bezig zijn en styling is onderstaand trjacect voor jou! Door je bedrijf in 1x goed neer te zetten hoef je in de toekomst niet meer opzoek naar klanten maar vinden zij jou! 

Stuur een bericht voor een prijosopgave op maat!

Aanbod coaching

Let’s connect!

Mail

hey@houseofinteriorbusiness.nl