Start before you're ready

Begin jouw business met een ijzersterk aanbod.

Met alleen mooie interieurs ontwerpen, kom je er niet…   

Je hebt de beslissing genomen. Je gaat nu echt voor je eigen interieurbedrijf! Het is tijd om klanten aan te trekken en de mooiste interieurs te ontwerpen. Maar… waar begin je? Er is zoveel om aan te bieden, maar je wilt niet precies hetzelfde doen als je concurrenten.

I’ve got you! Ik ben sinds 2011 werkzaam in de woonbranche, ik heb bij verschillende (grote) interieurbedrijven gewerkt en ik heb inmiddels bijna 50 interieurontwerpers 1-op-1 geholpen met het creëren van hun unieke aanbod. Met succes!

Dus wil jij zeker zijn van een aanbod dat bij jou past? Moeiteloos klanten aantrekken? Weten wat je kan aanbieden en welke prijzen daarbij horen?  

Een goed aanbod met de juiste prijzen is de basis dat jouw bedrijf nodig heeft.   

Het ‘start before you’re ready traject’ geeft jou een vliegende start met je interieurbedrijf waardoor je niet meer zomaar wat doet. 

 • In drie online coachingsessies (1-op-1) bouwen we samen aan de basis van jouw bedrijf waardoor je precies weet wat nodig is om een succesvol bedrijf neer te zetten.
 • We stellen doelen, bepalen je ideale klant, creëren een aanbod die daar bij hoort (met de juiste prijzen) en zetten je visie uit zodat je ook na het traject makkelijk klanten aantrekt en weet wat je moet doen. 
 • In de bijbehorende werkboeken ga je tussen de coaching sessies door zelf aan de slag met je bedrijf. Hierdoor krijg je die schop onder je kont die nodig is om te beginnen!  

''Mandy heeft mij echt aan een vliegende start geholpen. Ik had zelf een idee maar wist dit niet specifiek te maken. Ik twijfelde te veel over mijn prijzen en pakketten. Na het coachingtraject staat er een aanbod dat 100% bij mij en mijn doelgroep past. Zelf was ik maanden bezig geweest met aanrommelen. Mandy's hulp voelt echt als een (Meester) start en voorsprong op andere! ''

Niki Mels - Meester interieur

Meer klanten, droom-opdrachten en rust in je bedrijf.

Wat levert dit traject jou op?

 • We creëren een aanbod dat helemaal bij jou past.
 • Je weet goed wat je kan vragen voor je diensten en wat je daarvoor moet leveren.
 • Je weet hoe je deze diensten kan verkopen door een duidelijke visie.
 • We stellen duidelijke doelen en een visie zodat je na het traject zelfstandig aan de slag kan.
 • Je hebt meer duidelijkheid en doet niet zomaar iets. 
 • Je ontdekt hoe jij jezelf kan onderscheiden. 
 • We creëren een aanbod dat betalende klanten aantrekt. 
 • Dit traject voorkomt beginnersfouten waardoor je 1-0 voorstaat op je concurrenten.

Begin ijzersterk met jouw interieurbedrijf

Trek jouw ideale klant aan

Krijg betaald wat je waard bent

Het traject om goed te beginnen!

In het ‘Start before your ready’- traject gaan we samen 1-op-1 in drie coachingsessies van anderhalf uur aan de slag om van jouw aanbod een succes te maken! De investering van het traject heb je bij het vinden van 1 extra klant al terugverdiend. En dat gaat met jouw nieuwe aanbod zeker lukken!

Ben jij klaar om te groeien en om jouw bedrijf (eindelijk) goed neer te zetten?

 

Ook zij creëerden een ijzersterk aanbod door de coaching:

Ik wilde graag hulp bij het lanceren van een nieuwe businesstak en Mandy heeft mij hier goed mee geholpen. Mijn verwachtingen zijn zeker waar gemaakt! Naast dat het coachingtraject plezierig is heeft het mij ook veel structuur en houvast gegeven. De stok achter de deur tijdens het traject was erg fijn.

Met Mandy samenwerken is een echt cadeau!

Britta von Wedel

Simply pure interior

Door de samenwerking met Mandy heb ik een bak frisse energie. Ze voegt onwijs veel waarde toe en daardoor voel ik mij echt geholpen.

Ik zie het salesgedeelte van mijn bedrijf nu een stuk positiever en heb ontdekt waar ik mijzelf in kan onderscheiden. Ik vond het een superfijn traject. Ik voel me nu veel zekerder over mezelf en over mijn bedrijf. En dat ik op ideeën kwam tijdens onze gesprekken vond ik echt super waardevol.

Ik beveel een samenwerking zeker aan!

Rebecca Scherpenisse

Scherp interieur

Ik wilde graag een sparringpartner en iemand die meekeek die verstand van zaken heeft. Dit is zeker gelukt en was heel prettig! Mandy voelt goed aan wat je op welk moment nodig hebt.

Ik heb nu meer kennis over de woonbranche, hoe je samenwerkingen aan kan gaan en over wat ik waarvoor kan vragen. Ook heb ik nu inkomsten uit mijn eigen bedrijf. Bedankt voor je hulp Mandy!

Chrissy van den Heuvel

Chrissy interiors

Mandy is een topper. Ik zocht iemand die mij een trap onder me kont kon geven. Mandy gaf mij veel meer dan dat. Mooie inzichten en tijdens het traject heb ik hele mooie stappen met mijn bedrijf kunnen maken.

Door de verschillende modules heb ik dingen aangepakt die ik zelf niet dingen aangepakt die ik zelf snel zou doen. Dit levrde mooie inzichten op. Ik zou een samenwerkingen zeker aanraden. Mandy is enthousiast en weet waar ze het over heeft. 

Lindy Helsdingen

Styling bureau knot

Mandy geeft duidelijke informatie waar je direct wat aan hebt. Na het coachingtraject trek ik beter mijn ideale klant aan en weet ik welke informatie ik moet delen op mijn website en sociale media.

Het is fijn dat in het coachingtraject de ruis wordt weggehaald en het duidelijk wordt waar je je op moet focussen om je bedrijf naar het volgende level te tillen. De coachingsessies waren in een fijn temp waardoor je scherp en in een flow blijft.

Carine Kruit

Steck Studio

Ik had behoefte aan iemand die met mij meekeek naar mijn bedrijfsvoering. Ik heb speciaal voor Mandy gekozen omdat zij ervaring heeft in de branche. Dit communiceert prettig. Mandy laat je echt nadenken over waar je mee bezig bent en zet je flink aan het werk!

Ik heb nu helder waarin in mij onderscheid en heb mijn prijzen flink aangepast. Spannend maar ik deed te veel voor te weinig geld. Mandy heeft ruis weggenomen en ik vond het heerlijk om op deze manier te werken aan mijn bedrijf.

Annemiek Nijland

Plan van An

FAQ

Hoelang duurt het traject?

Om de week hebben we een coachingsessie. In totaal hebben we 3 gesprekken. Daardoor zijn we ongeveer 6 weken bezig. Bij de start van het traject plannen we de digitale coachingsessies op momenten dat ons beide uitkomt!

Hoeveel coaching kan ik verwachten?

We spreken elkaar in totaal drie keer in online coachingsessies van anderhalf uur. Daarnaast krijg je uitgebreide werkboeken waarmee je zelf tussen onze sessies door aan de slag kan gaan.
Tijdens de coaching sessies kan je mij alles vragen. Over je aanbod, maar ook over andere dingen waar je tegen aanloopt in je bedrijf.

Wanneer starten we?

We starten binnen 2 weken nadat de betaling binnen is. We plannen samen de coachingsessies in op momenten dat ons beide uitkomt. Na het ontvangst van je betaling krijg je binnen 24 uur het eerste werkboek toegestuurd.

Hoe ver moet je zijn met je bedrijf?

Dit traject is voor de beginnende interieurontwerper of als je van plan bent om te beginnen. We zetten een goede basis voor je bedrijf neer. Het maakt niet uit of er al een basis staat, of nog helemaal niks. Dit traject heet niet voor niks ‘Start before you’re ready! Zelfs als je nog in loondienst werkt of nog bezig bent met een opleiding dan is dit traject voor jou!

Ik twijfel...

Elke investering die je in jezelf of je bedrijf doet is spannend. Maar hoe fijn zou het zijn als je een aanbod hebt dat past? En dat je zeker weet dat het klopt wat je doet.

Daarnaast kan je de kosten aftrekken op je bedrijf en de BTW terug vragen, zelfs als je nu nog niet bij de KVK bent ingeschreven.

Wil je eerst kennismaken? Dat is helemaal goed! Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in via www.houseofinteriorbusiness.nl/gratis-kennismaking

 

Klaar voor een vliegende start?  

We beginnen wanneer dit voor jou uitkomt, je krijgt binnen 24 uur het eerste werkboek toegestuurt!