Start before you’re ready traject

Begin jouw businessmet een ijzersterk aanbod

Je hebt de beslissing genomen. Je gaat nu echt voor je eigen interieurbedrijf! Het is tijd om klanten aan te trekken en de mooiste interieurs te ontwerpen. Interieurs die je terug ziet in woontijdschriften. Maar… waar begin je? Hoe trek je de juiste klanten aan? Er is zoveel om aan te bieden, je wilt niet precies hetzelfde doen als je concurrenten.

I’ve got you! Wil jij zeker zijn van een aanbod dat bij jou past? De juiste klanten aantrekken? En weten wat je kan aanbieden en welke prijzen daarbij horen?  Een goed aanbod met de juiste prijzen is de basis dat jouw bedrijf nodig heeft. Dat pakken we aan in het Start before you’re ready traject!   

Dit traject geeft jou een vliegende start als interieurontwerper waardoor je niet ‘zomaar wat doet’

In dit traject werken we op een laagdrempelige manier 1-op-1 samen.  In drie online coachingsessies bouwen we samen aan de basis van jouw bedrijf waardoor je precies weet wat nodig is om deze succesvol neer te zetten.

Tussendoor ga je zelf met werkboeken aan de slag. Hierdoor krijg je die schop onder je kont die nodig is om te beginnen!  

Ben jij klaar voor een succesvol bedrijf?

Herken jij dit?

 • Je bent enthousiast begonnen, maar  je weet niet hoe je verder moet
 • Je vind het lastig om klanten aan te trekken
 • Je bent onzeker over je prijzen en weet eigen niet of je prijzen kloppen
 • Het kost je veel tijd om uit te zoeken hoe je jouw bedrijf moet runnen
 • Je bent op zoek naar een manier om  jezelf te onderscheiden maar je weet niet hoe
 • Je bent toe aan de volgende stap en snapt dat je daarvoor in jezelf moet investeren
 • Je hebt een bedrijf dat oké loopt, maar je weet dat er meer in zit.
 • Je werkt fijn als interieurontwerper maar je hebt het idee dat je maar ‘wat doet’ op ondernemersgebied.
 • Je ziet andere ontwerpers de mooiste projecten doen, maar haalt deze zelf niet binnen.
 • Het is hollen of stilstaan. De ene periode heb je geen aanvragen, de andere moet je 60 uur per week werken om alles bij te houden.
 • Je vindt het lastig om je werk en privé in balans te krijgen.
 • Je bent op zoek naar een groter netwerk maar hebt geen tijd om deze op te bouwen.
 • Je werkt in je bedrijf, maar eigenlijk nooit AAN je bedrijf.
 • Je bent toe aan de volgende stap en snapt dat je daarvoor in jezelf moet investeren.

Het start before you’re ready -traject!

Voor als je ijzerksterk wilt beginnen met je interieurbedrijf.  De investering van het traject heb je bij het vinden van 1 extra klant al terugverdiend. En dat gaat met jouw nieuwe aanbod zeker lukken! Ben jij klaar om te groeien en om jouw bedrijf (eindelijk) goed neer te zetten?

Reviews

“Een samenwerking met Mandy is perfect voor jou als je de zakelijke kant van je bedrijf lastig vindt.

Je krijgt veel concrete tips die je direct toe kan passen en doordat Mandy de branche goed kent is ze op de hoogte van mogelijke afspraken met merken en leveranciers. Ze weet waar ze het over heeft en dat werkt fijn! Ik heb veel geleerd en weet nu beter wat erbij hoort om een goed lopend bedrijf te creëren. Mijn bedrijf is door onze samenwerking een stuk zakelijker geworden. Daarnaast waren onze gesprekken ook altijd plezierig en gezellig, ik raad een samenwerking dus zeker aan!”

Agnes Verduin

Stylestek

Het was een leuk en leerzaam traject en best confronterend, hierdoor groeide ik snel naar mijn doel!

Ik had mij geen betere coach kunnen wensen. Voorheen merkte ik dat dat ik niet een duidelijke specialiteit in mijn vakgebied had, ik kon ieder gewenste stijl als interieurstylist uitvoeren. Dit voelde voor mij wat zwevend aan, ik miste echt een duidelijke eigen stijl die paste waar ik voor sta en waarin ik het beste resultaat haal. Dit is met Mandy’s begeleiding gelukt. Ik raad het traject elke interieurstylist aan die voor een vliegende start wilt gaan!

Isaura de Jong – Suikerman

Stylingstaat

Ben jij zoekend naar een goed aanbod en de juiste prijzen?

Wil je graag klanten helpen aan de mooiste interieurs, maar weet je niet hoe je moet beginnen?

Wil je jezelf onderscheiden, maar lukt dat nog niet?

Dit traject is voor jou als je bovenstaande vragen met ‘Ja!’ beantwoord.

Laten we kennis maken!

Ben je eerder toe aan wekelijks contact en een schop onder je kont? Check hier het andere traject.

Aan de slag

Het coachingtraject

Dit traject is opgebouwd uit vaste contactmomenten. Hierdoor weet je van te voren precies waar je aan toe bent en kan jij alles uit onze samenwerking halen!

Wat gaan we doen?

1
1

Online coachingsessies

We hebben 3 online coachingsessie van anderhalf uur. In deze sessies bespreken we de antwoorden die je hebt ingevuld in de werkboeken en kan je mij alles vragen waar je tegen aanloopt in je bedrijf, my brain is yours!

2
2

Werkboeken

Je krijgt 5 werkboeken waarmee je zelfstandig aan de slag gaat. De werkboeken hebben de thema’s; doelen stellen, je ideale klant, verdienmodellen, visie en ondernemen.

3
3

Mijn netwerk

Ik help je (waar ik kan) met mijn netwerk. Ik werk ruim 10 jaar in de woonbranche dus mijn netwerk is groot. Ik ken veel merken, meubels en interieurprofessionals. Als jij bijvoorbeeld bedrijven zoekt waarmee je kan samenwerken is de kans groot dat ik je daarmee kan helpen!

Mandy

Waarom kies je voor mij?

50+ interieur ontwerpers geholpen met hun business. Ik weet dus ”wat anderen doen”.

Ik doe dit niet naast ander werk. Mijn focus is 100% bij jou en de commerciële kant van de interieurbranche.

Groot netwerk en veel kennis.

10 jaar ervaring in de interieurbranche als zelfstandig ontwerper en in dienst bij bedrijven.

Yes!

Die vliegende start is mogelijk, ook voor jou! Geen excuses, angsten of belemmerende overtuigingen meer. Ga ervoor!

Je investering

Binnen 6 weken een ijzersterk aanbod en een manier om jezelf te onderscheiden!
N

Drie coachingsessies

We bespreken alles wat jij nodig hebt om tot een goed aanbod te komen dat bij jou past en waardoor jij je onderscheid. 

N

Signaleren van kansen

Ik kijk mee in je bedrijf, op je website en sociale media. Hierdoor signaleer ik kansen waardoor jij je bedrijf laat groeien.

N

Vijf werkboeken

Je krijgt de werkboeken per mail toegestuurd en kan deze ook na ons traject nog gebruiken om je doelen, prijzen en visie helder te krijgen.

N

Mijn netwerk

Ik help je waar ik kan door gebruik te maken van mijn netwerk. Met mijn 10+ ervaring in de woonbranche ken ik veel mensen die jou kunnen helpen!

€499

excl. BTW

Ben jij er klaar voor?

 • Een compleet plan voor jouw bedrijf dat bij jou past en waarmee je je onderscheid
 • Ondernemen is geen vraagteken meer, je weet wat je moet doen om een succesvol bedrijf neer te zetten
 • Je hebt de motivatie om je doelen te behalen. Nu, maar ook volgend jaar! 

Laten we dan kennismaken! We gaan intensief samenwerken dus pas als we echt een klik hebben gaan we ervoor!

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt het traject?

Ongeveer 6 weken.

Hoeveel coaching kan ik verwachten?

Je krijgt 3 coachingsessies van anderhalf uur waarin je mij alles kan vragen. Daarnaast krijg je 5 werkboeken waarmee je zelf aan de slag gaat. Heb je behoefte aan meer coaching of een schop onder je kont? Kijk dan hier of het all-in traject beter bij jou past.

Wat kost het traject?

Het traject kost € 499,- excl BTW. 

Wanneer starten we?

Dit kunnen we samen bespreken in het kennismakingsgesprek. Maak hier je afspraak.

Hoe weet ik of dit traject iets voor mij is?

Ik zie 2 soorten interieurontwerpers die ik help; de eeuwige starter en de opschaler. De starter is of pas net begonnen of heeft haar interieurbedrijf al langer maar blijft aanmodderen. Ze blijft in de startersrol zitten waardoor ze niet genoeg geld uit haar bedrijf kan halen. Deze interieurontwerper heeft veel baat bij het goed neerzetten van haar bedrijf en een schop onder haar kont. Vanaf onze samenwerking is het aanmodderen afgelopen maar gaan we echt stappen zetten!

De opschaler is al wat langer bezig en lukt het om genoeg te verdienen om rond te komen. Ze vind het werk wat ze doet het aller leukste maar toch kriebelt het. Ze weet dat ze meer uit haar bedrijf kan halen. Maar hoe? Samen kijken we naar de juiste werkwijze, andere verdienmodellen en timemanagment. Door concrete doelen te stellen en een stappen plan daarnaar toe gaat deze onderneemster vliegen!

Hoe ver moet ik zijn met mijn bedrijf?

Dit traject is voor de startende interieurprofessional of voor de interieurontwerper waarvoor het all-in-traject te veel coaching is. Het heet niet voor niks ‘Start before you’re ready. Het is de manier voor een vliegende start of vliegende doorstart!

Hoeveel tijd kost het traject mij?

Elke 2 weken spreken we elkaar een uur via zoom. Daarnaast zal ik je opdrachten geven en vragen om aan je bedrijf te werken. Reken er op dat je per week ongeveer een halve dag kwijt bent hieraan.

Haal ik gegarandeerd meer omzet?

Nee. Ik zou willen dat ik je een garantie kan geven maar dit is niet zo. Het ligt namelijk helemaal aan jouw inzet. Wat ik je wel kan garanderen is dat je groeit als ondernemer en persoon en dat we een plan maken waardoor je meer omzet haalt. Ik wil dat je slaagt en meer omzet haalt, want hoe succesvoller jij wordt, hoe succesvoller ons traject was. We zullen daar dan ook alles voor doen!

Kan ik gebruik maken van een subsidie?

Als interieurontwerper heb je waarschijnlijk recht op de subsidie van PPO werktuig. Deze kan je gebruiken voor de coachingtrajecten en online academie van House of Interior Business. Check deze website voor meer informatie.

Ik twijfel…

Elke investering in jezelf en je bedrijf is een stap. Daar mag je best over twijfelen.  Je bent al even op deze pagina aan het lezen. Grote kans dat dit traject dus helemaal bij jou past! Soms moet je een stap wagen, en dat kan je nu doen! In ons kennismakingsgesprek kan je alle vragen stellen en neem ik graag je laatste twijfels weg. Het belangrijkste is om te zien of we een klik hebben. Als die er is, is je twijfel nergens voor nodig!