Prijzen bepalen als interieurontwerper

Cursus

Pricing your passion

Wil jij goed kunnen leven van je werk als interieurontwerper? En droom jij ervan om de mooiste opdrachten binnen te halen? Dan moeten je prijzen kloppen! Jouw prijzen zijn de basis van je bedrijf!

Hoe fijn zou het zijn als je verdient wat je waard bent? Dat je niet zomaar wat doet, maar werkt met prijzen die kloppen bij jou en je bedrijf. En daardoor je financiële doelen sneller haalt dan je ooit kon denken!

Wil jij weten wat de gemiddelde tarieven zijn van interieurontwerpers en hoe je daarmee moet omgaan?  

Lukt het je niet om jezelf een fijn salaris uit te keren uit je bedrijf? 

Vind je het lastig om de juiste prijs te vragen voor je diensten en heb je een hekel aan de vraag ‘mag ik korting’? 

Deze cursus is voor jou!

Hoe fijn zou het zijn als je weet dat je prijzen kloppen? Dat je daardoor je klanten beter kan helpen en jezelf eindelijk goed kan uitbetalen!

Hi ik ben Mandy!

Het allerleukste om te doen vind ik interieurontwerpers helpen met hun business.

Na 12 jaar ervaring in de interieurbranche coach ik sinds 2020 interieurontwerpers en zie ik mijn klanten grote successen behalen.

Ik merkte dat 1-op-1 coaching voor sommige een grote stap is. Helemaal als je (voor je gevoel) alles nog aan het uitzoeken bent.

Daarom heb ik de online academie opgezet! Zodat je, op je eigen tempo, zelfstandig alles kan leren over het onderwerp naar keuzen. Alle cursussen gaan over onderwerpen die ik zelf super interessant vind en waar ik veel vragen over krijg tijdens mijn coaching. En doordat de academie online is, zijn de prijzen erg laagdrempelig!

Wat krijg je?

 • De cursus bestaat uit 6 modules met in totaal 15 hoofdstukken
 • Je doet de cursus op E-learing platform Hubble op je computer of via de app op je telefoon op tablet
 • In 14 video’s (van ongeveer 10 minuten) leer ik je alles wat je moet weten over het bepalen van jouw prijzen
 • Elk kwartaal is er een (groeps) live coachingsessie waarin jij al je vragen kan stellen en wordt gecoacht!
 • Het werkboek staat vol met oefeningen die je n.a.v. de videos kan doen
 • Je kan direct aan de slag met de cursus na je aankoop
 • Je behoud een jaar toegang tot de cursus 

Bonus 1: PDF Hoe reageer je op 'Mag ik korting'? (t.w.v. € 19,-)

Met deze 10 antwoorden weet jij je klanten binnen te halen nadat ze om korting hebben gevraagt zonder korting te geven!

Bonus 2: Module Goal setting & Mindset (t.w.v. € 49,-)

Incl. video, werkboek en tips om je mindset en goal setting on point te krijgen. Want een goede mindset is de eerste stap om jouw doelen te bereiken.

Reviews

“Het is een mooie stok achter de deur en Mandy weet je te motiveren om alles ook echt door te voeren!

Mandy geeft goede handvatten waar je mee kan starten maar ook op langere termijn nog op kan terugpakken.”

”Mandy voegt onwijs veel waarde toe en daardoor voel ik mij echt geholpen.

Ik ga met een bak frisse energie weer aan de slag! Ik zie het salesgedeelte nu een stuk positiever in en heb ontdekt waar ik mezelf in kan onderscheiden. Ik voel me nu veel zekerder over mezelf en over mijn bedrijf.”

Rebecca Scherpenisse

Scherp interieur

”Ik heb veel aan de cursus gehad en vond het onwijs nuttig.

Ik ben er erg mee geholpen en de inhoud was precies genoeg, ik ben een blije klant!”

Wow

Klaar om aan de slag te gaan?

Na de cursus weet jij:
 • Hoe jij je prijzen moet opbouwen, nu en in de toekomst.
 • De meest gemaakte fouten, zodat jij deze niet meer maakt! 
 • Hoe je omgaat met korting
 • Of je beter voor pakketten of een uurtarief kan kiezen.
 • Wat de gemiddelde tarieven zijn en hoe je daarmee omgaat

Nu voor:

€127,-
Excl. btw.

Veelgestelde vragen

Hoeveel tijd kost de cursus?
De videos duren in totaal 2 uur. Daarnaast staan er in het werkboek verschillende opdrachten waar jezelf mee aan de slag kan. Hoelang je daar over doet, is aan jou. Uiteraard moet je ook tijd reserveren om alle tips te implementeren.
Hoevaak kan ik de cursus doen?
Je houd een jaar lang onbeperkt toegang tot de cursus. Je doet hem dus zo vaak als je wilt!
Wanneer kan ik beginnen?
Nadat je de cursus hebt gekocht op de website krijg je je inloggegevens in je mailbox. Je kan dus direct aan de slag met je cursus!
Hoe kan ik de cursus kijken?
De cursus doe je via het platform ‘Huddle’. Je kan de cursus doen via de app op je telefoon of tablet of via je computer. Het werkboek download je als PDF.
Krijg ik ook persoonlijke coaching?
Deze cursussen zijn helemaal gemaakt om zelf mee aan de slag te gaan. In de video’s krijg je voldoende uitleg om alle oefeningen te doen en echt stappen te maken in je bedrijf. Is er toch nog iets onduidelijk? Je kan me altijd een berichtje sturen, ik antwoord altijd! Ben je toe aan een grotere stap? Check dan hier mijn coachingsaanbod.
Is er een subsidie mogelijk?
Als interieurontwerper heb je waarschijnlijk recht op de subsidie van PPO werktuig. Deze kan je gebruiken voor de coachingtrajecten en online academie van House of Interior Business. Check deze website voor meer informatie.