Fijne inspiratie

Mijn favorieten.

Inspiratie voor jou!

Hieronder vind je mijn favorieten boeken en programma’s waarmee ik werk. 

Ook inspireer ik je graag met mijn woonstijl door mijn lievelings interieuritems te delen. Ik werk met affiliate links waardoor ik een klein percentage verdien als jij een aankoop doet via deze links. Dit kost jou verder niks exta’s maar stelt mij in staat jou te blijven inspireren.

Boeken

You are a badass

Wat mij betreft het nummer 1 boek om kennis te maken met zelfontwikkeling! Het is op een losse (iets Americaanse) manier geschreven maar echt een boek waar je een schop onder je kont van krijgt!

Miracle Morning

Door dit boek heb je gewoon zin om vroeg je bed uit te gaan (echt waar!). Het laat je inzien dat je het nooit te druk hebt om je doelen te bereiken, als je er maar voor gaat. Voor mij een inspiratie!

Alles is uitvogelbaar

Een boek waardoor je beseft dat iedereen ooit een starter is geweest. Het gaf mij de motivatie om mijn bedrijf te starten terwijl ik nog niet precies wist hoe dingen werkte.

Profit First

Administratie is (net als voor veel interieurontwerpers) niet mijn favorieten hobby. Gelukkig wordt dit met de profit first methode makkelijk en zelfs leuk!

Businesstools

Een goede planner

Timemanagment is zo belangrijk als ondernemer. Voor mij werkt de combinatie van Google Calender (op mijn telefoon en laptop) en een papiere planner het fijnste. Ik ben groot fan van de succesplanner en de planner van structuurjunkie.

WebinarGeek

Voor (gratis) webinars waarmee je je volgers en/of klanten kan inspireren.

Toggl track

In de app van Toggl kan je op een makkelijke manier je uren bijhouden. Doordat je dit per project kan doen, zie je precies hoeveel uur je per ontwerp en klant kwijt bent.

Money Bird

Boekhouding is niet de reden waarom ik ondernemer ben geworden maar toch heb ik er met dit programma plezier in!

Gadgets

E-reader

Ik hou van lezen. Ik lees vaak wel 3 boeken door elkaar. Business boeken koop ik graag papier (hallo marker) maar voor fictie gebruik ik graag mijn E-reader.

Canon Camera

Toen ik nog mijn eigen interieurprojecten fotografeerde gebruikte ik graag mijn Canon Camera. Zeker een (betaalbare) aanrader als je opzoek bent naar een spiegelreflex! Ik moet nu eerlijk toegeven dat ik eigenlijk alleen nog mijn telefoon gebruik. Werkt ook prima. 🙂

Webcam

Door mijn digitale coaching-sessies kan ik niet zonder een goede webcam. Sinds kort ben ik onwijs fan van de Logi webcam. Fijn beeld en een goede microfoon. Aanrader!

LED ringlamp

Als je mij volgt op instagram weet je dat ik mezelf genoeg laat zien op beeld. Door een fijne ringlamp (en af en toe een filtertje ;)) voel ik hier mij zelfverzekerd genoeg voor.

Let’s connect!

Mail

hey@houseofinteriorbusiness.nl