Masterclass Prijzen bepalen

Vraag wat je waard bent, jouw advies is onbetaalbaar!
Naar de masterclass

Voor interieurontwerpers:

Master class prijzen bepalen voor €49,-

Hoe heb jij jouw prijzen bepaalt? 

Een veelgehoorde vraag tijdens mijn coachingstrajecten is; kloppen mijn prijzen wel? En heel vaak is het antwoord (helaas) nee. Interieurontwerpers ‘doen maar wat’ als het op hun prijzen aankomt. Ze kijken vooral naar de concurrentie, naar wat ze zelf ervoor zouden willen betalen of gaan af op hun gevoel. En dat is jammer. Op die manier vragen interieurontwerpers veel te weinig voor hun diensten. Terwijl het helemaal niet zo moeilijk is om de juiste prijs te bepalen. En daarom heb ik deze masterclass ontwikkeld!

Let’s go!

Wil jij:

  • Een heldere manier om jouw prijzen te bepalen?
  • Weten of je beter met pakketten of prijs per uur kan werken?
  • Nooit meer te weinig betaald krijgen?
  • Directe tips en handvatten waarmee jezelf aan de slag kan?
  • Je minder onzeker voelen als het om je prijzen gaat?

Wat interieurontwerpers zeggen over de masterclass:

Ik wilde graag hulp bij het lanceren van een nieuwe businesstak en Mandy heeft mij hier goed mee geholpen. Mijn verwachtingen zijn zeker waar gemaakt! Naast dat het coachingtraject plezierig is heeft het mij ook veel structuur en houvast gegeven. De stok achter de deur tijdens het traject was erg fijn.

Met Mandy samenwerken is een echt cadeau!

Britta von Wedel

Simply pure interior

Ik wilde graag een sparringpartner en iemand die meekeek die verstand van zaken heeft. Dit is zeker gelukt en was heel prettig! Mandy voelt goed aan wat je op welk moment nodig hebt.

Ik heb nu meer kennis over de woonbranche, hoe je samenwerkingen aan kan gaan en over wat ik waarvoor kan vragen. Ook heb ik nu inkomsten uit mijn eigen bedrijf. Bedankt voor je hulp Mandy!

Chrissy van den Heuvel

Chrissy interiors

Mandy geeft duidelijke informatie waar je direct wat aan hebt. Na het coachingtraject trek ik beter mijn ideale klant aan en weet ik welke informatie ik moet delen op mijn website en sociale media.

Het is fijn dat in het coachingtraject de ruis wordt weggehaald en het duidelijk wordt waar je je op moet focussen om je bedrijf naar het volgende level te tillen. De coachingsessies waren in een fijn temp waardoor je scherp en in een flow blijft.

Carine Kruit

Steck Studio

let's go!

Wat krijg je in deze masterclass?

Een methode om jouw ideale prijs te bepalen

Concrete tips over prijzen

Een video van 60 minuten

De masterclass volgen wanneer het jou uitkomt

Een werkboekje met vragen en oefeningen

 

Investeer in jezelf

Aan het eind van de masterclass heb je dit bereikt:

Je snapt hoe je de juiste prijzen bepaalt

Je weet hoe je prijzen zijn opgebouwd

Je weet de meest voorkomende fouten

Je kan een bewuste keuze maken tussen werken met pakketten of prijs per uur

Let’s connect!

Mail

hey@houseofinteriorbusiness.nl