Voor interieurontwerpers

Groepscoaching.

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Leer, netwerk en ga ervoor!

Meld je aan voor de coaching voor het te laat is!

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

 

→ → → → → → → → → → →

 

← ← ← ← ← ← ← ← ← ← ←

Je vindt interieurontwerpen het leukste wat er is, maar…

Je weet dat er meer in je bedrijf zit. Op een of andere manier loopt het net niet lekker. Je bent veel tijd kwijt aan.. tja aan wat eigenlijk? En aan het eind van de maand heb je nog net zoveel (of minder!) inkomsten dan dat je in loondienst kreeg. Ook ben je nog zoekende in de woonbranche. Waar haal je nou echt fijne stalen en hoe ga je samenwerkingen aan? Je moet zoveel keuzes maken, je hoofd loopt soms over! En dan doe je maar weer.. niks..

Dat kan anders!

Focus je op 1 ding

In dit coachingprogramma vind je alles om jouw business naar het volgende level te tillen. Geen inbox vol met nieuwsbrieven en gratis ebooks die allemaal wat anders zeggen. 1 programma met een duidelijke opbouw om de fundering van je bedrijf goed neer te zetten. Dit programma is voor jou als:

  • Je klaar bent met zoeken naar ‘hoe het moet’
  • Je toe bent aan een netwerk van fijne leveranciers en collega ontwerpers
  • Je niet meer wilt zoeken naar klanten
  • Je wilt groeien in je bedrijf, en als persoon
  • Je opzoek bent naar een manier van verkopen en marketing die bij jou past.
  • Je jezelf meer wilt focussen op ‘de leuke dingen’
  • Je zoekt naar een coach, cheerleader en inspirator
  • Je wilt worden uitgedaagd en uit je comfortzone wilt stappen (ook al vind je dit eng)

Dat klinkt goed!

Hoe ziet het eruit?

5 maanden samen aan de slag

Een groep gelijkgestemde

Een besloten facebook groep voor al je vragen

Elke 2 weken een groepscall via zoom

Elke 2 weken een nieuwe training in jouw persoonlijke online leeromgeving

2x een 1-op-1 coachingsessie via zoom

3x een live ochtend of middag op locatie (rond amsterdam)

Wat andere zeggen over het werken met mij:

Ik wilde graag hulp bij het lanceren van een nieuwe businesstak en Mandy heeft mij hier goed mee geholpen. Mijn verwachtingen zijn zeker waar gemaakt! Naast dat het coachingtraject plezierig is heeft het mij ook veel structuur en houvast gegeven. De stok achter de deur tijdens het traject was erg fijn.

Met Mandy samenwerken is een echt cadeau!

Britta von Wedel

Simply pure interior

Ik wilde graag een sparringpartner en iemand die meekeek die verstand van zaken heeft. Dit is zeker gelukt en was heel prettig! Mandy voelt goed aan wat je op welk moment nodig hebt.

Ik heb nu meer kennis over de woonbranche, hoe je samenwerkingen aan kan gaan en over wat ik waarvoor kan vragen. Ook heb ik nu inkomsten uit mijn eigen bedrijf. Bedankt voor je hulp Mandy!

Chrissy van den Heuvel

Chrissy interiors

Mandy geeft duidelijke informatie waar je direct wat aan hebt. Na het coachingtraject trek ik beter mijn ideale klant aan en weet ik welke informatie ik moet delen op mijn website en sociale media.

Het is fijn dat in het coachingtraject de ruis wordt weggehaald en het duidelijk wordt waar je je op moet focussen om je bedrijf naar het volgende level te tillen. De coachingsessies waren in een fijn tempo waardoor je scherp en in een flow blijft.

Carine Kruit

Steck Studio

Online leeromgeving

Welke thema’s pakken we aan?

Elke 2 weken komt er een nieuwe digitale training online in jouw persoonlijke leeromgeving. Deze training volg je zelfstandig, maar uiteraard kan je tijdens de digitale coachingsessies hier vragen over stellen. In de leeromgeving vind je naast de trainingsvideo’s ook de digitale presentaties, werkboeken en documenten waardoor de processen in jouw business makkelijker worden.   

Deel 1; mindset van een interieurontwerper

In de eerste module pakken we je mindset aan (want ja, er zitten mensen op jou te wachten)! ook stellen we doelen en wordt je focus duidelijk.

Deel 2; Jouw 'unique sellingpoint' en werkwijze

Hoe werkt de woonbranche? Waar vind je fijne stalen? En hoe val je op tussen ‘al die andere’. Daar gaat deel 2 van het traject over!

Deel 3; echt geld verdienen met jouw business

Hoe verdien je een fijn salaris? We pakken je verdienmodellen aan, kijken of je timemanagment beter kan (want tja, tijd is geld;)) en signaleren kansen.

Deel 4; Marketing, sales en branding

In de laatste fase zorgen we dat alle puzzelstukjes in elkaar vallen. De focus ligt op marketing, branding en sales. Ook krijg je verkooptraining. Want verkopen is leuk!

 

→ → → → → → → → → → →

 

← ← ← ← ← ← ← ← ← ← ←

FAQ

Hoelang duurt het traject?

Het traject duurt 5 maanden. We beginnen eind juni, het traject is eind november/begin december afgerond.

Hoeveel coaching kan ik verwachten?

In het groepstraject hebben we als groep elke 2 weken een contactmoment via Zoom. Ook spreken we als groep 3x af op een inspirerende locatie (in en rond Amsterdam). Daarnaast heb je 2x een 1-op-1 sessie met mij zodat ik je kan bijsturen en je persoonlijke tips kan geven. Dagelijks kan je vragen stellen via de besloten Facebookgroep waar ik en de andere interieurontwerpers antwoord op kunnen geven. 

Wanneer kan ik er mee aan de slag?

We beginnen eind juni! Vanaf dat moment  komt er elke 2 weken een nieuwe module online met een ander thema. Ik weet hoe overweldigend het kan zijn om aan je bedrijf te werken, er is zo veel te doen! Daarom krijg je niet alle trainingen in 1x en zit er een bepaalde volgorde in. Elke twee weken hebben we een groepscall waarin je jouw vragen kan stellen.

Haal ik gegarandeerd meer omzet?

Op deze vraag kan ik een kort antwoord geven; Nee. Helaas is het meedoen met het groepstraject geen garantie op meer omzet of meer klanten. Het ligt namelijk aan jou en wat jij met de verkregen informatie doet. Wat ik je wel kan verzekeren is dat je veel zal leren en een mooi netwerk zult opbouwen. Als jij alle stappen doorloopt en er alles aan doet om je business naar het volgende niveau te tillen gaat dit je zeker lukken!

Hoe ver moet je zijn met je bedrijf?

Dit traject is voor de interieurontwerper die zoekende is. Dit kan in je bedrijf zijn maar ook dat je opzoek bent naar hoe de branche werkt. Het traject is minder geschikt als je al een uitgebreid netwerk hebt, genoeg klanten en een duidelijke visie. Toch samenwerken? Leuk, plan een kennismaking en we kijken hoe ik je kan helpen je bedrijf next level te tillen!

Ik heb genoeg klanten, is dit programma voor mij?

Als jij het idee hebt ‘maar wat te doen’ en weet dat er meer in jouw bedrijf zit dan is dit traject ook voor jou. We gaan ons zeker focussen op het stukje klanten vinden maar dit is maar 1 module.  In de andere modules pakken we andere dingen aan waardoor je ook jouw business naar het volgende niveau tilt.

Ik kan er niet altijd bij zijn, is dat erg?

Zeker niet! De trainingen vindt je online terug en kan je op je eigen tempo volgen. Ook kan je alle digitale groepssessies online terug kijken. Kan jij niet bij de live momenten zijn? Dat is jammer, maar is echt een bonus die ik aanbied in dit traject. Je mist hierdoor geen essentiële informatie.

Wat is de investering?

De investering is € 1.999,- excl. BTW.

Als jij 3 extra klanten voor een groot advies binnenhaalt (of een mooie commissie pakt op 1 project) heb je dit er al uit!

Ik twijfel/Ik heb nog een vraag..

Dat is helemaal prima! Stuur me een mailtje op hey@houseofinteriorbusiness.nl of een DM op instagram en ik beantwoord je vragen graag. Mocht je het fijn vinden om eerst kennis te maken is dit geen probleem, dan plannen we een vrijblijvend kennismakingsgesprek via Zoom.

Voordat je deze pagina verlaat...

Wil ik dat je weet dat ondernemen voor heel veel interieurontwerpers lastig is. Helemaal als je er niet ‘even inrolt’. En wat het nog moeilijker maakt? Alles alleen moeten uitzoeken. Ik geniet dagelijks van mijn bedrijf en van alle interieurontwerpers die ik mag helpen maar, ook ik doe het niet alleen. Ik schakel ook een coach, boekhouder en adverteerder in. Zij helpen mij met dingen waar ik zelf niet goed in ben of niet leuk vind om te doen.

Je bent hier omdat je jouw bedrijf next level wilt tillen. Stiekem weet je dat dit ook voor jou is weggelegd. De keus is aan jou! Of doorgaan zoals je nu doet (en wees eerlijk, weinig verandering zien) of hier voor gaan en echt stappen maken! Ik zou het wel weten 😉

Let’s connect!

Mail

hey@houseofinteriorbusiness.nl