Gratis

Wil jij tips, inspiratie & inzichten voor jouw interieurbedrijf?

Ik deel graag op een laagdrempelige manier mijn kennis met je. Doe inspiratie op in de blogs, download het ebook of plan een gratis kennismakingsgesprek.

Blog

In dit blog vind je onwijs veel adviezen voor interieurontwerpers.

6 dingen die je elk jaar moet doen als interieurontwerper

6 dingen die je elk jaar moet doen als interieurontwerper

Voor je het weet is er weer een jaar voorbij. Een jaar waarin je prachtige interieurprojecten hebt mogen ontwerpen en veel klanten kon helpen. Het is gemakkelijk om mee te gaan in de waan van de dag (of van de week/maand/jaar) maar hierdoor mis je belangrijke punten...

Efficiënt werken als interieurontwerper

Efficiënt werken als interieurontwerper

  Efficiënt werken is een uitdaging voor veel ondernemers. Helemaal voor interieurontwerpers die van een passie hun beroep hebben gemaakt. Ze gaan soms zo op in het werk dat de uren voorbij vliegen en er aan het eind van de dag niet meer dan 1 moodboard is...

Gratis ebook

Wil jij meer uit je interieurbedrijf halen?

Ben je vol enthousiastme begonnen met je onderneming als interieurontwerper maar komt je bedrijf (nog) niet van de grond? Download dit Ebook vol met waardevolle tips!

  • 4 hoofdstukken om jou op weg te helpen
  • Tips waarmee je direct aan de slag kunt
  • Zie je omzet meteen stijgen!
.

Kan ik jou helpen?

Interieurontwerpers, stylisten of binnenhuisarchitecten. Stuk voor stuk creatievelingen die de mooiste interieurs kunnen creëren. Hoe makkelijk ze dat af gaat, hoe lastig het is om ook daadwerkelijk geld te verdienen met hun bedrijf. Want op de interieuropleiding leren ze je niks over ondernemen. En daarom ben ik hier! Om jou dat te leren en samen je bedrijf next level te tillen!